CO BUDE POTŘEBOVAT STRÁVNÍK ŠKOLNÍ JÍDELNY PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

Vážení strávníci školy,
v případě, že se chystáte nově přihlásit k odběru obědů v naší školní jídelně, tak budete potřebovat 2x vyplněnou smlouvu o poskytování obědů ve školní jídelně ZŠ, která je přílohou tohoto článku. V ní se dozvíte veškeré informace potřebné k přihlášení do školní jídelny, včetně ceny obědů, způsobu odhlašování a přihlašování atp. 

Ve smlouvě byl již aktualizován nový účet školy. Pokud jste již úhradu za stravné provedli na starý účet, bude Vám vaše platba automaticky převedena na účet nový. Pokud nemáte ještě platbu provedenou, prosíme o úhradu na již nový účet!

Variabilní symbol, který máte přidělen (při přihlášení do elektronické žákovské knížky je to evidenční číslo) platí po celou dobu docházky dítěte do naší školy. V případě, že ještě variabilní symbol ke stravování přidělen nemáte, doplní ho při odevzdání smlouvy o poskytování obědů ve školní jídelně ZŠ vedoucí školní jídelny. Rodič nového žáka i žák dostanou prostřednictvím svého třídního učitele přihlašovací údaje do elektronické žákovské knížky na začátku školního roku, kde po přihlášení do žákovské knížky uvidí i variabilní symbol (evidenční číslo). 

pěkný den,
ZŠ A ZUŠ JESENICE, příspěvková organizace

Přiložené soubory