HODNOCENÍ LYŽAŘSKÉHO VÝCVIKU

LYŽAŘSKÝ   VÝCVIK   7. TŘÍD     19.–26. 1. 2019

 V polovině ledna se naše sedmé třídy vydaly na tradiční lyžařský výcvik do Krkonoš. Odjížděly společně s učiteli, kteří se převtělili do lyžařských instruktorů, lékařský dohled nad nimi měla paní asistentka Panošová.

  Hned po příjezdu a dobrém obědě si všichni vybalili lyže a hurá na první lyžařské odpoledne. Konalo se rozřazování do pěti družstev. Celý týden proběhl pod bedlivým zrakem instruktorů. Mnozí sedmáci byli velmi lyžařsky vyspělí a ti zbylí se jim velmi brzy přiblížili.

  Pouze úterní odpoledne a páteční dopoledne se od ostatních dnů lišily. V úterý jsme se vydali na sněhovou vycházku do okolí, trochu se zkoulovali a v pátek nás čekaly dopolední závody ve slalomu. I přes velkou zimu uspěli všichni, ti nejlepší a nejrychlejší byli na bedně.

Páteční večer se nesl v duchu zhodnocení kurzu, po něm následovala dlouho očekávaná závěrečná diskotékaJ

Myslím si, že se týden na lyžích vydařil, počasí bylo nádherné – tzv. „mrazíkovské“. Musím děti pochválit za týmový přístup, který velmi oceňuji. Také bych chtěla poděkovat svým spolubojovníkům, a to p. učitelům Pavelkovi, Eismanovi, Labákovi, pí učitelce Čadové a Panošové, za práci, kterou odvedli.

  Byl to opravdu vydařený týden, díky.

 

Mgr. Pajačová Šárka

ZŠ A ZUŠ JESENICE, p.o.