INFORMACE K REORGANIZACI LOŇSKÉ 2.E A KDE ZJISTIT VARIABILNÍ SYMBOL A TŘÍDU

Vážení rodiče,
v loňském školním roce došlo k reorganizaci tříd a loňská třída 2.E byla rozpuštěna do letošních 3. tříd. 
Rodičům dětí, které navštěvovaly loňskou 2.E jsem zaslal přes elektronickou žákovskou knížku informaci o tom, do které letošní 3. třídy bylo jejich dítě zařazeno. 

Pokud se Vás loňská 2.E třída netýká, ale přesto si nejste jisti, kam Vaše dítě letos nastoupí, pak vězte, že se stačí přihlásit do elektronické žákovské knížky v roli rodiče a hned vedle jména svého potomka uvidíte aktuální třídu, do které bude v září nastupovat. Na témže místě zjistíte i variabilní symbol pro platby, jen s tím rozdílem, že v elektronické žákovské knížce je označen jako evidenční číslo žáka, jedná se však o totéž. 

Výše uvedený odstavec neplatí pro žáky letošních 1. ročníků, kteří ještě nemají přihlašovací údaje do elektronické žákovské knížky, které teprve dostanou od svých třídních učitelů na začátku roku. Variabilní symbol pro platby by však měli mít uvedený na smlouvě o stravování, kterou jim vydala na schůzce rodičů budoucích prvních tříd vedoucí školní jídelny paní Truhlářová. Pokud smlouvu ze schůzky rodičů budoucích prvňáků nemáte, nebo jste noví a hlásíte se do jiného než 1. ročníku, tak Vám variabilní symbol na požádání sdělíme na emailové adrese: vondracek@jesenickaskola.cz.

Pěkný zbytek dne,
ZŠ A ZUŠ JESENICE,
příspěvková organiazce