JESENIČTÍ FLORBALISTÉ JSOU NEJLEPŠÍ V REPUBLICE!

Jeseničtí florbalisté jsou nejlepší v republice!

 

  Do ostravské haly Dubina se 20. 4. sjeli finalisté ČEPS cupu. Mezi největší favority patřili i naši mladí florbalisté ze 4. a 5. tříd. Ve skupině A se postupně utkali s týmy ZŠ Komenského Náchod a ZŠ Uherský Ostroh. Oba soupeře ve skupině porazili a postoupili do bojů o ty nejvyšší příčky. V semifinále na ně čekal tradiční soupeř, sousedé z nedalekých Kunratic. Po drtivé výhře 5 : 0 postoupili do finále.

  Zde se jejich překvapivým soupeřem stali hráči ZŠ Komenského Náchod, tedy tým, se kterým se střetli již v základní skupině. Zápas se zpočátku nevyvíjel pro naše hráče příznivě, soupeř se dokonce ujal dvoubrankového vedení.  Jenže pak naši florbalisté zabrali a vývoj zápasu zcela otočili.  Zvítězili   5 : 2 a alespoň na rok se mohou pyšnit titulem „králové České republiky“. Titulem, který jim patří plným právem, neboť v 16 zápasech nenašli během sezony ani jednou přemožitele, a dokonce neztratili ani bod. V Ostravě ovládli i all stars turnaje, do kterého byli zcela po právu zařazeni hned dva naši hráči, Marek Navrátil a Adam Zán.

   Obrovské poděkování za reprezentaci školy patří nejen hráčům, ale i jejich trenérovi Filipu Navrátilovi a jeho asistentovi Marku Eismanovi. Sluší se také poděkovat městu Jesenice za finanční podporu.

                                                                                               

                                                                                                           Mgr. Josef Čížkovský

 

Výsledkový servis:

Skupina A

Jeseničáci v. Komenda Náchod                                4 : 3

ZŠ Uherský Ostroh v. Jeseničáci                               3 : 6

 

Semifinále

Jeseničáci v. Rytíři z Kunratic                                     5 : 0

 

Finále

Jeseničáci v. Komenda Náchod                                5 : 2

 

Sestava týmu:

L. Kott, A. Zán, J. Andrle, R. Marvan, N. Stibor, P. Engliš, D. Hyský, M. Navrátil, E. Sahin, V. Andrle, D. Navrátil, F. Navrátil