OKRESNÍ KOLO FLORBALOVÉHO TURNAJE - CHLAPCI 6. A 7. TŘÍD

Okresní kolo florbalového turnaje 6. a 7. tříd

  Dne 20. listopadu se konalo okresní kolo florbalu III. kategorie kluků. Na celý turnaj dorazilo celkem 17 škol z okresu Praha-západ. Školy byly rozděleny do čtyř skupin po čtyřech týmech, pouze v naší skupině bylo týmů pět. Ve skupinách se hrálo systémem každý s každým. První zápas jsme hráli s Nučicemi, vyhráli jsme o 7 gólů s čistým kontem, ke kterému přispěl především brankář David Hyský. Další zápasy jsme hráli s Chýní 4:1, Velkými Přílepy 5:1 a Hradišťkem 2:1. Naši skupinu jsme ovládli, přeskočili osmifinále a rovnou postoupili do čtvrtfinále.

  Ve čtvrtfinále jsme se utkali s Průhonicemi, které jsme porazili 4:0. V semifinále jsme narazili na Dobřichovice. Toto utkání nebylo jednoduché, přesto jsme vyhráli 5:1. Na finálového soupeře jsme si museli počkat, protože se na druhém hřišti zpozdili. Naším finálovým soupeřem byla ZŠ Rudná. Ve finále jsme zvítězili 2:1, dostali jsme pohár vítěze, zlaté medaile a postoupili do krajského kola, které se bude konat 10. prosince v Kladně.

  Naši školu reprezentovali: Vojtěch Anderle, Lukáš Kott, Adam Tomášek, Marek Navrátil, Petr Engliš, Radovan Marvan, Jakub Špaček, Filip Vyskočil, Dan Vyskočil, David Klička, Nathan Stibor, David Hyský.

 

                                                                                                                                               Mgr. Tomáš Bednář